Du er landet på Vinterjakker.dk, det helt rigtige sted at finde Mini A Ture vinterjakke. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mini A Ture vinterjakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mini A Ture Janusan Vinterjakke – Agave Green

 • Dagens pris: 749,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1499.00, nu kun 749,50.
  Du sparer 749 kr. / 50 %
 • Fundet hos Parcellet
 • Mærke: Mini A Ture

Vores første anbefaling er “Mini A Ture Janusan Vinterjakke – Agave Green” som lige nu er på tilbud hos Parcellet.

Her er prisen sat ned med 50 % og kan altså fås for kun 749,50 – en besparelse på 749 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super sej vinterjakke fra Mini A Ture.
Jakken er camouflage printet i grønne og brune nuancer.Kvaliteten er åndbar, vindafvisende og vandtæt.
Jakken har et lækkert thermolite mellemfoer og polar fleece invendig, for ekstra blødhed og varme.Jakken har indv…

Se hos Parcellet ❯❯

2: Mini A Ture Vinterjakke – Wally Fur – Withered Rose

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1399.00, nu kun 699,-.
  Du sparer 700 kr. / 50 %
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Mini A Ture

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids-world, hvor du kan købe Mini A Ture Vinterjakke – Wally Fur – Withered Rose til kun 699,- kr.

Se hos Kids-world ❯❯

3: Mini A Ture – Vinterjakke, Vinna Fur – Acorn Brown

 • Dagens pris: 899,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1799.00, nu kun 899,50.
  Du sparer 899 kr. / 50 %
 • Fundet hos MiniJacobi.dk
 • Mærke: Mini A Ture

Næste anbefaling er “Mini A Ture – Vinterjakke, Vinna Fur – Acorn Brown”.

Dagens bedste tilbud på “Mini A Ture – Vinterjakke, Vinna Fur – Acorn Brown” har vi fundet hos MiniJacobi.dk hvor prisen lige nu er 899,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mini A Ture – Vinterjakke, Vinna Fur – Acorn Brown Vianna vinterjakke i en flot lys brun farve fra MINI A TURE. Vinterjakken til pigerne er lavet i en lækker let og blød kvalitet, som gør det let at bevæge sig og lege i timevis i alt slags vintervejr….

Se hos MiniJacobi.dk ❯❯

4: Mini A Ture – Vinterjakke, Wally Fur – Trooper Blue

 • Dagens pris: 699,50 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1399.00, nu kun 699,50.
  Du sparer 699 kr. / 50 %
 • Fundet hos MiniJacobi.dk
 • Mærke: Mini A Ture

Sidste produkt på vores liste er Mini A Ture – Vinterjakke, Wally Fur – Trooper Blue som vi har fundet til 699,50 hos MiniJacobi.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mini A Ture – Vinterjakke, Wally Fur – Trooper Blue Wally vinterjakke i en flot lys støvet blå farve fra MINI A TURE. Vinterjakken til drengene er lavet i en lækker let og blød kvalitet, som gør det let at bevæge sig og lege i timevis i alt slags vinte…

Se hos MiniJacobi.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Mini A Ture vinterjakke i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Mini A Ture vinterjakke:

Dyreste Mini A Ture Vinterjakke på listen er Mini A Ture – Vinterjakke, Vinna Fur – Acorn Brown fra MiniJacobi.dk med en pris på 899.50. Billigste udvalgte Vinterjakke er Mini A Ture – Vinterjakke, Wally – Acorn Brown som du kan købe for 499.50 hos MiniJacobi.dk. Forskellen på de to priser er 400 kr. – de 4 Mini A Ture Vinterjakke vi har fundet koster i gennemsnit 1998.25 kr.
Ovenstående Mini A Ture Vinterjakke data og priser er hentet fra 3 butikker (Parcellet, Kids-world, MiniJacobi.dk). Alle Mini A Ture Vinterjakke tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinterjakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinterjakke blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinterjakke:

Købsguide til Mini A Ture Vinterjakke

Alt du skal vide om Mini A Ture vinterjakker Hvis du har et barn i skovbørnehave eller bare et minimenneske, der godt kan lide at tilbringe mange time udendørs, så er Mini A Ture et rigtig godt valg. Det er skandinavisk, når det er bedst, både når det kommer til kvalitet og design. Siden etableringen i 2001 har Mini A Ture støt og roligt vokset sig større og mere udbredt ikke bare i Danmark, men også videre ud over vores grænser.

Overvejer du om Mini A Ture er den næste vinterjakke til de små derhjemme, så læs med her og bliv klogere.

Hvorfor skal du vælge Mini A Ture?

Mini a Ture er en af de mærker, hvor det hele går op i en højere enhed. En Mini A Ture vinterjakke er ikke alene smuk og varm, den er også holdbar, slidstærk og designet med aktive børn i tankerne. Det betyder at overtøjet herfra kan vaskes og bruges igen og igen uden at det kommer til at se trist og slidt ud. Designet er altid klassisk med et tvist – og det samme er de skønne farver, der går igen år efter år.

Hvilken pels bruger Mini A Ture på deres vinterjakker?

Der har på det seneste været kæmpe debat om de forskellige former for pels, der brugs på rigtig meget overtøj i dag. Mini A Ture er helt bevidst om den debat og har taget standpunkt.

Lige fra starten har de kun brugt pels fra de såkaldte coyotes og kun pels, der er kommet til veje gennem regulering af frie eksemplarer.

Det er en proces, der er lovbestemt og overvåget, derfor er der med sikkerhed kun pelse, der har NAFA certifikat.

De pelse der sidder på de udvalgte Mini A Ture modeller er derfor fra dyr, der skulle skydes for at holde bestanden sund og reguleret. Den kommer fra dyr, der har tilbragt hele deres liv i det fri.

Det kan både ses og mærkes på de fine kraver du får med din vinterjakke fra Mini A Ture.

Hvad kendetegner Mini A Ture?

Mini A Ture er genkendeligt, lige meget, hvor du ser det. Den helt klassiske stil er ikke bare lækker, den er også praktisk og gennemtænkt. Det betyder at du får overtøj til dine børn, der på en gang er holdbart og stilrent. Det går med andre ord ikke af mode og bliver ikke slidt.

Derfor kan det følge med fra år til år uden at gå af mode eller blive nusset at se på.

Hvilke Mini A Ture modeller er de mest populære?

Der er mange af de klassiske modeller, der går igen år efter år. Men der er specielt to modeller som selv kvinderne bag mærket holder specielt meget af:

 • Baby Wen anorak. Den helt klassiske anorak til de små, der har lynlås hele vejen ned i ryggen og derfor er ekstra let at tage af og give på.

  Til de helt små størrelser.

 • Wang jakke.

  Endnu en klassiske genganger. Den helt minimalistiske jakke med lynlås i den ene side fortil og den genkendelige, spidse hætte er både sød og praktisk til de lidt større børn.

Vælger du en af de to modeller kan du være helt sikker på, at de er moderne igen næste år og ser nøjagtig ligeså fin ud.

Fordele ved Mini A Ture

Fordi det er så klassiske modeller, der gerne går igen år efter år er vinterjakkerne fra mærket en rigtig god investering. Ikke alene holder de sig flot og kan bruges flere år i træk, de kan også gå i arve fra barn til barn. Er der ikke flere nye på vej, kan en jakke herfra også med stor sikkerhed sælges videre til andre.