Du er landet på Vinterjakker.dk, det helt rigtige sted at finde Molo vinterjakke. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Molo vinterjakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Molo Vinterjakke – Heiko – Galaxy Blue

  • Dagens pris: 899,- kr.
  • Fundet hos Kids-world
  • Mærke: Molo

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kids-world.

Her kan “Molo Vinterjakke – Heiko – Galaxy Blue” fås til 899,- kr.

Se hos Kids-world ❯❯

2: Molo Vinterjakke – Heiko – Autumn Flowers

  • Dagens pris: 999,- kr.
  • Fundet hos Kids-world
  • Mærke: Molo

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids-world, hvor du kan købe Molo Vinterjakke – Heiko – Autumn Flowers til kun 999,- kr.

Se hos Kids-world ❯❯

3: Molo Vinterjakke – Winner – Velvet Rose

  • Dagens pris: 549,- kr.
  • Fundet hos Kids-world
  • Mærke: Molo

Sidste produkt på vores liste er Molo Vinterjakke – Winner – Velvet Rose som vi har fundet til 549,- hos Kids-world.

Se hos Kids-world ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Molo vinterjakke i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Molo vinterjakke:

Dyreste Molo Vinterjakke på listen er Molo Vinterjakke – Heiko – Autumn Flowers fra Kids-world med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Vinterjakke er Molo Vinterjakke – Winner – Velvet Rose som du kan købe for 549.00 hos Kids-world. Forskellen på de to priser er 450 kr. – de 3 Molo Vinterjakke vi har fundet koster i gennemsnit 815.67 kr.
Ovenstående Molo Vinterjakke data og priser er hentet fra 1 butikker (Kids-world). Alle Molo Vinterjakke tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinterjakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinterjakke blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinterjakke:

Købsguide til Molo vinterjakke

Der er et kæmpe marked for vintertøj til børn i dag, og det kan være svært at beslutte sig, for designs og udvalg er tit af høj rank mange forskellige steder. Det danske mærke Molo er mest kendt for sine frække og farverige prints og skønne detaljer, men faktisk findes der også skønne og mere neutrale modeller at vælge imellem. Men hvilken Molo vinterjakke skal du vælge, næste gang ungerne skal have nye jakker? Læs med herunder og bliv måske lidt klogere.

Hvilke størrelser findes Molo vinterjakker i?

Det startede som en lille produktion af børnetøj i størrelser fra 2-8 år tilbage i 2003, men allerede i 2009, da overtøjslinjen blev lanceret fandtes der modeller helt ned i størrelse 0 år også. I dag kan du finde Molo modeller i størrelserne fra 0-16 år, og det gælder selvfølgelig også overtøjet.

Når det kommer til jakkerne, er det især formen, der har indflydelse på, hvordan de forskellige aldersgrupper skal klædes på.

Jo mindre børnene er, des mere bevægelsesfrihed og plads skal der være i tøjet. Molo vinterjakker findes til både piger og drenge i alderen 0 – 16 år samt i utallige prints og modeller.

Kan jeg få Molo vinterjakker uden de farverige prints?

Når de fleste af os tænker på Molo, tænker vi på de farverige prints. På prints med skønne dyr, smukke blomster eller andre fine sager.

Det finder du også på en lang række af deres vinterjakker – og det ser skønt ud.

Det er dog ikke alle, der er til de glade farver, og det har Molo også taget højde for. Derfor finder du også både klassiske og moderne ensfarvede modeller i kollektionerne.

Det er mest et spørgsmål om smag og behov, når det kommer til shopping efter vinterovertøj til børn, og der har Molo en klar fordel med sine yderst genkendelige prints og detaljer. Der er lagt vægt på, at overtøjet skal kunne tåle brug og slid sammen med mange ture i vaskemaskinen, derfor kan du være sikker på, at der er tale om slidstærke og holdbare produkter. Desuden kan du være sikker på, at de vandtætte produkter herfra ikke indeholder, eller er fremstillet med brugen af PFC.

Der er ingen tvivl om, at Molo har slået sig fast herhjemme. Ofte er det printsene vi forbinder mærket med, men skal du finde en vinterjakke til en, der ikke ønsker prints, så er Molo heller ikke et dårligt sted at starte.

For selv om du altid finder en række af de smukke og genkendelige prints i kollektionerne, så har Molo også fingeren på pulsen, når det kommer til mere modeorienterede styles.

Hvilken form for vinterjakke skal jeg vælge?

Når du køber vinterjakke til børn, så er der mange forskellige muligheder, og det bedste, du kan gøre, er at tage højde for, hvad jakken skal bruges til. Det er helt klart, at jakkerne til de ældre bliver brugt og slidt på en hel anden måde, end når der er tale om børnehavebørn og deres overtøj. Til de store kan en længere jakke være en rigtig god ide, fordi den holder på varmen ned til lårene, og det er en god ide, når der er koldt. På den anden side er det ofte smartere med en kortere jakke til de mindre, så kan den frit mixes med overtræks-, termo-, eller regnbukser alt efter vejr. Du har altså flere anvendelsesmuligheder med en Molo vinterjakke.

Jakken kan både bruges alene eller sammen med andet overtøj, der kan dække benene, og derfor får du en længere periode, hvor jakken kan bruges uden at være for varm eller kold