Du er landet på Vinterjakker.dk, det helt rigtige sted at finde Reima vinterjakke. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Reima vinterjakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Reima Tec Vinterjakke – Reili – Orange Yellow

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799.00, nu kun 399,-.
  Du sparer 400 kr. / 50 %
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Reima

Vores første anbefaling er “Reima Tec Vinterjakke – Reili – Orange Yellow” som lige nu er på tilbud hos Kids-world.

Her er prisen sat ned med 50 % og kan altså fås for kun 399,- – en besparelse på 400 kr.

Se hos Kids-world ❯❯

2: Reima Tec Vinterjakke – Spring – Cinnamon Brown m. Refleksprint

 • Dagens pris: 649,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1299.00, nu kun 649,-.
  Du sparer 650 kr. / 50 %
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Reima

Sidste produkt på vores liste er Reima Tec Vinterjakke – Spring – Cinnamon Brown m. Refleksprint som vi har fundet til 649,- hos Kids-world.

Se hos Kids-world ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Reima vinterjakke i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Reima vinterjakke:

Dyreste Reima Vinterjakke på listen er Reima Tec Vinterjakke – Spring – Cinnamon Brown m. Refleksprint fra Kids-world med en pris på 649.00. Billigste udvalgte Vinterjakke er Reima Tec Vinterjakke – Reili – Orange Yellow som du kan købe for 399.00 hos Kids-world. Forskellen på de to priser er 250 kr. – de 2 Reima Vinterjakke vi har fundet koster i gennemsnit 524 kr.
Ovenstående Reima Vinterjakke data og priser er hentet fra 1 butikker (Kids-world). Alle Reima Vinterjakke tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinterjakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinterjakke blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinterjakke:

Købsguide til Reima vinterjakke

Det finske mærke Reima er et af de mest populære, når det kommer til børnetøj og overtøj især. Det er et mærke, der har faste principper og hele tiden arbejder hårdt for at leve op til dem.

Hos Reima er det sikkert, at du finder tøj, der er fremstillet på børnenes præmisser. Som et af de ældste børnetøjsmærker herhjemme har Reima siden 1944 skabt tøj til aktive børn, der elsker at tilbringe mange timer udendørs. Overvejer du, om den næste vinterjakke i podernes garderobe skal være fra Reima, kan du herunder finde svar på de mest stillede spørgsmål.

Hvilke størrelser kan må finde Reima vinterjakker i?

Reima producerer tøj til børn i alderen 0-12 år og kommer hvert år ud med en række forskellige kollektioner.

Fælles for modellerne på tværs af alle aldersgrupper er det tidløse og meget klassiske design. Der er ligeledes lagt stor vægt på, at tøjet skal være udviklet til at give de forskellige aldersgrupper den bedst mulige bevægelsesfrihed og slidstyrke, så tøjet kan bruges mange år i træk.

Hvilke farver kan man finde vinterjakker fra Reima i?

Ud over de helt klassiske sorte farver kommer Reima også hvert år med skønne designs i sjove prints og farver. Gennemgående er farver, der ikke med det samme går af mode eller bliver umoderne.

Farver som armygrøn, mørkeblå, pink, mørkelilla og andre skønne farver, der kan passe til både aktive drenge og piger.

Hvilke modeller laver Reima i vinterjakker?

Hvert år kommer Reima med nye designs og modeller, der følger med de trends, der er oppe i tiden, samtidig med at de er klassiske. Det betyder at du kan finde de samme modeller år efter år, men de bliver ofte opdateret og gjort endnu bedre. Derudover finder du almindelige parkajakker, dunjakker og bomberjakker i både lange og korte modeller alt efter behov. Til de helt små er jakken god, hvis der skal køres en tur i barnevognen. De ældre børn, der gerne vil lege ude har brug for at blive holdt varm både for oven og for neden – og her kan jakken let kombineres med et par overtræksbukser, termobukser eller endda regnbukser alt efter vejret.

Kan jeg købe bæredygtige vinterjakker fra Reima?

Hvis du går op i miljøet og gerne vil passe på planeten, så er Reima et godt bud på vinterjakke for dine unger.

Der er stor omtanke om vision bag mærket, der gerne vil gøre deres for en bedre fremtid. Hvis der opstår problemer med de vare du køber i løbet af det første år kan du gennem deres kundeservice få tilsendt lappegrej eller nye fodstropper til tøjet i stedet for at smide det ud og købe nyt. Dyrevelfærd er en stor og vigtig sag for firmaet og derfor er der også omtanke bag alle de materialer, der kommer fra dyr i produktionen.

 • Alle jakker og flyverdragter fra Reima har kanter af kunstpels.

  Du finder ikke ægte pels i kollektionerne herfra.

 • Alt merinould kommer fra dyr, der er klippet på human vis og ikke ved hjælp af mulesing
 • Alle dun i vinterjakker fra Reima kommer fra fjerkræproduktion. På hjemmesiden skriver Reima selv: Alt Reima dun og fjer er certificeret cruelty-fri af Responsible Down Standard.
Du kan altså med god samvittighed købe en vinterjakke fra Reima, hvis dyrevelfærd og bæredygtighed er vigtigt for dig. Reima er et virkelig gennemtænkt og gennemarbejdet mærke, der til stadighed tester de produkter de sender på markedet for at kunne opdatere og forbedre dem løbende. Vælger du en vinterjakke fra Reima, får du en bæredygtig jakke med omtanke for dyrenes velfærd og den næste generation.