Vi har lavet Vinterjakker.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Hummel vinterjakke. Frem for selv at skulle finde hver pris på forskellige internetforhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Udvalgte Billige Hummel vinterjakker

Man kan ikke lave Vinterjakker.dk uden at vise de bedste tilbud på Hummel vinterjakker i 2021.

Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat helt selv kravler en lang række af de bedste shops fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Hummel Satelite Vinterjakke Super fin vinterjakke som åbnes fortil med en gennemgående, skrå lynlås med dobbelt vindstolpe, der lukkes med en trykknap foroven. Vinterjakken har desuden aftagelig hætte...
650.00 KR. 325.00
Hummel Lise Vinterjakke Lækker vinterjakke med polyesterfor og vattering, så man kan holde varmen på en behagelig måde. Den aftagelige hætte giver ekstra beskyttelse mod regn, slud og sne. 100%...
850.00 KR. 499.95
Hummel hmlPOLAR Jacket Lækker vinterjakke fra Hummel med fleecefor på indersiden og er udstyret med et vandsøjletryk på 8.000 mm og åndbarhed på 5.000 mvp. Den flour-frie vinterjakke har tapede sømme,...
KR. 649.95
Hummel hmlJESSIE Jacket Rigtig lækker vinterjakke fra Hummel, som holder dit barn varm hele dagen! Jakken har en normal pasform, et vandsøjletryk på 8.000 mm og åndbarhed på 5.000 mvp samt tapede...
KR. 699.95
Hummel vinterjakke, Urban, urbanchic
KR. 832.00
Hummel vinterjakke, Urban, black
KR. 832.00
Hummel vinterjakke, Urban, navy
KR. 832.00
hmlCOZY Jacket Olive Night Super fin vinterjakke fra Hummel, der er lavet af genanvendt polyester og har en miljøvenlig, vandtæt belægning uden flourstoffer. Jakken er udstyret med et vandsøjletryk...
KR. 849.95
Hummel vinterjakke, Logan, chocolate
KR. 881.00
Hummel vinterjakke, West, blackiris
KR. 881.00
Hummel vinterjakke, Martha, black
KR. 881.00
Hummel vinterjakke, Ossy, chocolate
KR. 881.00
Hummel vinterjakke, Logan, darkolive
KR. 881.00
hmlWEST Jacket Black Iris Super smart vinterjakke fra Hummel. Denne vinterjakke har en flour-fri, vandtæt belægning med et vandsøjletryk på 8.000 mm og en åndbarhed på 5.000 mvp samt tapede sømme....
KR. 899.95
Hummel hmlMARTHA Coat Flot  vinterjakke fra Hummel med et fint allover blomsterprint i flotte farver. Hummel vinterjakken er i en lang model og går til midt på låret, samt har den en aftagelig hætte....
KR. 899.95
hmlCOSMO Jacket På jagt efter varmt og slidstærkt overtøj? så er denne vinterjakke svaret! Denne vinterjakke kan modstå et vandsøjletryk på 8.000 mm og har en åndbarhed på 5.000 mvp. Den har tapede...
KR. 899.95
Hummel vinterjakke , Lothar , navy
KR. 1176.00

Så er der ikke flere billige Hummel vinterjakker for i dag – hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte internetforhandler for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle venner og bekendte om Vinterjakker.dk – det bliver vi rigtig taknemmelige for.

Det vil hjælpe os til at vise gode Hummel vinterjakke ilbud til endnu flere danskere.

Købsguide til Hummel vinterjakke

Når vinteren endnu en gang står for døren, er tiden inde til at finde vinterskoene, halstørklæderne og ikke mindst de varme vinterjakker frem. Står dit barn og mangler en vinterjakke, hvilket ofte er tilfældet i de år, hvor børnene vokser mest, så kan du med fordel lede efter en vinterjakke fra Hummel, som byder på et stort udvalg af vinterjakker til drenge og piger i alle aldre. I denne guide får du svar på de vigtigste spørgsmål i forhold til køb af Hummel vinterjakker til børn, når vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig inden købet.

På denne måde kan du være sikker på at ende med den helt rigtige Hummel vinterjakke, som dit barn vil få stor glæde af mange år fremover.

Hvilken størrelse skal jeg gå efter, når jeg skal købe Hummel vinterjakker til børn?

En af de første faktorer, der spiller ind, er størrelsen på jakken. Er dit barn i en alder, hvor han eller hun fortsat vokser hurtigt, kan du med fordel gå efter en jakke med plads til, at de kan vokse og samtidig passe jakken om en til to sæsoner.

Dette kan især være en fordel, hvis du investerer i en dyr model. Vær dog samtidigt sikker på, at jakken ikke bliver for stor. Den kolde luft skal ikke have fri adgang til at trænge ind under jakken, da dit barn i så fald vil have svært ved at holde varmen.

Det vil også være svært for dit barn at løbe omkring, lege og bevæge sig frit, hvis jakken er for stor.

På samme måde vil en jakke, der er for lille også holde dårligere på varmen. Køber du din nye Hummel vinterjakke til børn online er det derfor vigtigt, at du er sikker på dit barns størrelse, inden du køber. Er du på udkig efter en Hummel vinterjakke til børn i teenagealderen, bør du købe en jakke i en autentisk størrelse.

Hvor varm bør vinterjakken være?

Hvor varm dit barns nye jakke bør være afhænger naturligvis af, hvad den skal bruges til. Skal familien på skiferie, bør du gå efter en jakke med ekstra foring samt høj vind- og vandtæthed. Skal jakken anvendes til hverdag i det danske vintervejr, der både kan byde på sne, regn og blæst, kan du nøjes med en jakke med almindelig foring samt passende vind- og vandtæthed.

Tag også gerne dit barns behov med i overvejelserne. Nogle børn har svært ved at holde varmen, mens andre hurtigt får det meget varmt med overtøj på. Derfor kan du med fordel gå efter en ekstra varm jakke til det kuldskære barn, og omvendt finde en lettere model, hvis det giver bedre mening.

Hvor vandtæt skal jakken være?

En jakkes vandtæthed angives i vandsøjletryk, og Hummels vinterjakker til børn fås med vandsøjletryk på 5000 mm og 8000 mm.

Den førstenævnte egner sig godt til hverdagsbrug i Danmark, mens et vandsøjletryk på 8000 mm vil være en fordel til brug på skiferier og lignende.

Bør jakken have en høj åndbarhed?

Når du kigger efter Hummel vinterjakker til børn, er åndbarheden en vigtig faktor, du bør holde øje med. Det er især tilfældet, hvis dit barn har en alder, hvor han eller hun ofte leger udendørs.

Her vil en jakke med høj åndbarhed gøre det lettere for barnets hud at ånde samt komme af med fugten, mens de er fysisk aktive.

Hvilke praktiske detaljer bør jeg holde øje med?

Indbyggede reflekser er en god praktisk detalje, uanset om vinterjakken skal bruges på skiferie eller til hverdagsbrug.

Når dit barn opholder sig udendørs i løbet af de mørke vintermåneder, må de nemlig gerne kunne ses tydeligt på lang afstand. Herudover kan du holde øje med detaljer som snefangere i ærmerne, hætter, der kan lynes eller knappes af samt vandtætte sømme og store, anvendelige lommer.