Du er landet på Vinterjakker.dk, det helt rigtige sted at finde Hummel vinterjakke. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hummel vinterjakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hummel Vinterjakke – HMLVivi – Grøn

 • Dagens pris: 374,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 749.00, nu kun 374,-.
  Du sparer 375 kr. / 50 %
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Hummel

Vores første anbefaling er “Hummel Vinterjakke – HMLVivi – Grøn” som lige nu er på tilbud hos Kids-world.

Her er prisen sat ned med 50 % og kan altså fås for kun 374,- – en besparelse på 375 kr.

Se hos Kids-world ❯❯

2: Hummel Vinterjakke – HMLStinna – Navymeleret

 • Dagens pris: 424,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 849.00, nu kun 424,-.
  Du sparer 425 kr. / 50 %
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Hummel

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids-world, hvor du kan købe Hummel Vinterjakke – HMLStinna – Navymeleret til kun 424,- kr.

Se hos Kids-world ❯❯

3: Hummel Martha Vinterjakke Black Iris/Marlin

Næste anbefaling er “Hummel Martha Vinterjakke Black Iris/Marlin”.

Dagens bedste tilbud på “Hummel Martha Vinterjakke Black Iris/Marlin” har vi fundet hos Legekammeraten.dk hvor prisen lige nu er 699,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel hmlMARTHA Coat Flot vinterjakke fra Hummel med et fint allover blomsterprint i flotte farver.
Hummel vinterjakken er i en lang model og går til midt på låret, samt har den en aftagelig hætte.
Den åbnes med en lynlås, der har hagebeskytter og dobbel…

Se hos Legekammeraten.dk ❯❯

4: Hummel Polar Vinterjakke, Findes I Flere Farver

Produkt nummer 4 på vores “Hummel vinterjakke-liste” er Hummel Polar Vinterjakke, Findes I Flere Farver som du lige nu kan købe for 499,95 hos Legekammeraten.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel hmlPOLAR Jacket Lækker vinterjakke fra Hummel med fleecefor på indersiden og er udstyret med et vandsøjletryk på 8.000 mm og åndbarhed på 5.000 mvp.
Den flour-frie vinterjakke har tapede sømme, der gøre den fuldstændig vandtæt, mens dit barn stadig…

Se hos Legekammeraten.dk ❯❯

5: Hummel Cozy Vinterjakke Olive Night

Forhandlerens beskrivelse:
hmlCOZY Jacket Olive Night Super fin vinterjakke fra Hummel, der er lavet af genanvendt polyester og har en miljøvenlig, vandtæt belægning uden flourstoffer.
Jakken er udstyret med et vandsøjletryk på 8.000 mm og en åndbarhed på 5.000 mvp, der gør den båd…

Se hos Legekammeraten.dk ❯❯

6: Hummel Polar Vinterjakke Dark Olive

Sidste produkt på vores liste er Hummel Polar Vinterjakke Dark Olive som vi har fundet til 649,95 hos Legekammeraten.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hummel Polar Vinterjakke Dark Olive Lækker vinterjakke fra Hummel til dreng, i en flot grøn farve.
Jakken er lavet i en lækker kvalitet og er vind- og vandtæt, samt åndbar.
Den har funktionelle lommer og aftagelig hætte.
Vandsøjletryk 8000 mm. Åndbarhed 5…

Se hos Legekammeraten.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Hummel vinterjakke i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Hummel vinterjakke:

Dyreste Hummel Vinterjakke på listen er Hummel Martha Vinterjakke Black Iris/Marlin fra Legekammeraten.dk med en pris på 699.95. Billigste udvalgte Vinterjakke er Hummel Satelite Vinterjakke Pige som du kan købe for 325.00 hos Legekammeraten.dk. Forskellen på de to priser er 374.95 kr. – de 6 Hummel Vinterjakke vi har fundet koster i gennemsnit 812.12 kr.
Ovenstående Hummel Vinterjakke data og priser er hentet fra 2 butikker (Kids-world, Legekammeraten.dk). Alle Hummel Vinterjakke tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinterjakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinterjakke blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinterjakke:

Købsguide til Hummel vinterjakke

Når vinteren endnu en gang står for døren, er tiden inde til at finde vinterskoene, halstørklæderne og ikke mindst de varme vinterjakker frem. Står dit barn og mangler en vinterjakke, hvilket ofte er tilfældet i de år, hvor børnene vokser mest, så kan du med fordel lede efter en vinterjakke fra Hummel, som byder på et stort udvalg af vinterjakker til drenge og piger i alle aldre. I denne guide får du svar på de vigtigste spørgsmål i forhold til køb af Hummel vinterjakker til børn, når vi hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig inden købet.

På denne måde kan du være sikker på at ende med den helt rigtige Hummel vinterjakke, som dit barn vil få stor glæde af mange år fremover.

Hvilken størrelse skal jeg gå efter, når jeg skal købe Hummel vinterjakker til børn?

En af de første faktorer, der spiller ind, er størrelsen på jakken. Er dit barn i en alder, hvor han eller hun fortsat vokser hurtigt, kan du med fordel gå efter en jakke med plads til, at de kan vokse og samtidig passe jakken om en til to sæsoner.

Dette kan især være en fordel, hvis du investerer i en dyr model. Vær dog samtidigt sikker på, at jakken ikke bliver for stor. Den kolde luft skal ikke have fri adgang til at trænge ind under jakken, da dit barn i så fald vil have svært ved at holde varmen.

Det vil også være svært for dit barn at løbe omkring, lege og bevæge sig frit, hvis jakken er for stor.

På samme måde vil en jakke, der er for lille også holde dårligere på varmen. Køber du din nye Hummel vinterjakke til børn online er det derfor vigtigt, at du er sikker på dit barns størrelse, inden du køber. Er du på udkig efter en Hummel vinterjakke til børn i teenagealderen, bør du købe en jakke i en autentisk størrelse.

Hvor varm bør vinterjakken være?

Hvor varm dit barns nye jakke bør være afhænger naturligvis af, hvad den skal bruges til. Skal familien på skiferie, bør du gå efter en jakke med ekstra foring samt høj vind- og vandtæthed. Skal jakken anvendes til hverdag i det danske vintervejr, der både kan byde på sne, regn og blæst, kan du nøjes med en jakke med almindelig foring samt passende vind- og vandtæthed.

Tag også gerne dit barns behov med i overvejelserne. Nogle børn har svært ved at holde varmen, mens andre hurtigt får det meget varmt med overtøj på. Derfor kan du med fordel gå efter en ekstra varm jakke til det kuldskære barn, og omvendt finde en lettere model, hvis det giver bedre mening.

Hvor vandtæt skal jakken være?

En jakkes vandtæthed angives i vandsøjletryk, og Hummels vinterjakker til børn fås med vandsøjletryk på 5000 mm og 8000 mm.

Den førstenævnte egner sig godt til hverdagsbrug i Danmark, mens et vandsøjletryk på 8000 mm vil være en fordel til brug på skiferier og lignende.

Bør jakken have en høj åndbarhed?

Når du kigger efter Hummel vinterjakker til børn, er åndbarheden en vigtig faktor, du bør holde øje med. Det er især tilfældet, hvis dit barn har en alder, hvor han eller hun ofte leger udendørs.

Her vil en jakke med høj åndbarhed gøre det lettere for barnets hud at ånde samt komme af med fugten, mens de er fysisk aktive.

Hvilke praktiske detaljer bør jeg holde øje med?

Indbyggede reflekser er en god praktisk detalje, uanset om vinterjakken skal bruges på skiferie eller til hverdagsbrug.

Når dit barn opholder sig udendørs i løbet af de mørke vintermåneder, må de nemlig gerne kunne ses tydeligt på lang afstand. Herudover kan du holde øje med detaljer som snefangere i ærmerne, hætter, der kan lynes eller knappes af samt vandtætte sømme og store, anvendelige lommer.