Købsguide til vinterjakke til herrer

Når vinteren står for døren, er det vigtigt at have en varm vinterjakke at tage på. Men der er flere ting at tage med i sine overvejelser, når man er på udkig efter en ny vinterjakke til herre — udover at se godt ud og ramme trenden, må den også gerne være lavet af de rigtige materialer og passe til de omgivelser og situationer, den skal anvendes i.

Populære mærker inden for vinterjakker til herrer:

Guide

Hvis du er på jagt efter vinterjakker til herre, så læs med i denne guide, inden du foretager dit køb. Vi gør dig nemlig klogere på emnet og hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig og gør dig, inden du investerer i en ny jakke.Når vinteren står for døren, er det vigtigt at have en varm vinterjakke at tage på.

Men der er flere ting at tage med i sine overvejelser, når man er på udkig efter en ny vinterjakke til herre — udover at se godt ud og ramme trenden, må den også gerne være lavet af de rigtige materialer og passe til de omgivelser og situationer, den skal anvendes i.

Hvis du er på jagt efter vinterjakker til herre, så læs med i denne guide, inden du foretager dit køb.

Vi gør dig nemlig klogere på emnet og hjælper dig igennem de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig og gør dig, inden du investerer i en ny jakke.

Hvilken stil skal jeg gå efter, når jeg skal vælge vinterjakke?

Stil er en personlig ting, og derfor er det også vigtigt, at din nye vinterjakke passer til din eksisterende stil — eller bidrager til et udtryk, du gerne vil give.

 • Sporty: Holder du af et sporty look, så kan du med fordel gå efter en vest, der fungerer godt som vinterovertøj i kombination med en varm sweater.

  Når temperaturen falder til de bidende frostgrader, vil en stor og lækker dunjakke eller en flot parka være vejen frem.

 • Praktisk: Dunjakker fås både med almindelig foring og i letvægtsudgaver, hvis man synes, den traditionelle dunjakke bliver for bombastisk.

  Parkaen fås både med almindelig foring og i mere kraftige versioner, og så har de været moderne i mange år — og vil fortsætte med at være det mange sæsoner ud i fremtiden. Derfor vil parken være et godt valg, hvis du vil investere i en vinterjakke af god kvalitet, som gerne må holde i mange år.

 • Casual: Går du efter et afslappet og casual look, er vindjakken og bomberjakken også to gode bud.

  Bomberjakken fås både med og uden hætte og kan kombineres med en sweater på de ekstra kolde dage.

  En anorak giver ligeledes et casual udtryk, samtidigt med, at den sagtens kan anvendes til hverdag og til pænt brug.

 • Formel: Går du efter en mere formel stil, vil en frakke — eventuelt med en flot pasform og elegante detaljer — være et oplagt valg.

  En sort frakke er en klassiker, men vær heller ikke bange for at kaste dig ud i grå, brun eller andre naturfarver.

Hvilket materiale bør jeg vælge?

Lever du i høj grad et aktivt liv, og holder du af den sporty stil, så kan du med fordel gå efter en vinterjakke, der er vind- og vandtæt, og som giver dig den optimale beskyttelse, når du er udendørs. Her er det også vigtigt med en jakke, der holder dig varm time efter time, og en længere model vil være at foretrækker fremfor en kort model.

Skal du på skiferie eller opholde dig et sted, hvor temperaturerne er meget lave, så gå efter en vinterjakke til herre, du kan ånde i, og som kan holde dig ekstra varm i lang tid ad gangen. I nogle tilfælde er de ekstra varme jakker ikke vandtætte, så hold øje med, om dette er tilfældet, hvis du har behov for det. Opholder du dig en del udendørs i løbet af vinterhalvåret, eksempelvis når du skal til og fra arbejde, så vil en vandtæt og varm jakke af uld, kashmir eller dun være det sikre valg.

Derudover vil en jakke af polyester, akryl eller kunstlæder kunne holde dig varm, hvis du ikke opholder dig udendørs i længere perioder ad gangen. Udover at kunne holde dig varm skal din jakke også kunne modstå det slid, der kommer med det danske vintervejr. Derfor er det vigtigt at holde øje med materialerne og vælge dem, der kan holde til de formål, din nye vinterjakke skal bruges til.

Uanset hvilken type jakke og hvilke materialer, du har besluttet dig for at gå efter, så vil du med sikkerhed kunne finde en, der opfylder alle dine behov — uanset om du går efter de mindre, mellem eller store størrelser. Mange online forhandlere har gode tilbud på fede, billige vinterjakker til herre, og så er der ofte udsalg og outlet rundt omkring — det handler bare om at holde godt øje!

Menu
Top